Vakvereniging ProFri werkt samen met Fooks

Door Max Derks, 26-05-23

Vakvereniging ProFri werkt samen met Fooks

De Vereniging Professionele Frituurders is een partnership aangegaan met Fooks. Dat betekent dat aangesloten ondernemers van ProFri gratis gebruik maken van het Fooks personeels- en planningsplatform en van extra scherpe tarieven profiteren bij Fooks Payrolling en Fooks Salarisadministratie.  

ProFri is de branchevereniging voor professioneel friturend Nederland. ProFri geeft voorlichting en advies, onder meer op het gebied van personeelszaken en verloningen. Door een partnership aan te gaan met Fooks hebben leden van ProFri voortaan een adres voor het uitbesteden van hun personeelszaken.  

Frans van Rooij, directeur van ProFri, nam het initiatief: “Wij willen onze leden de keuze bieden. Fooks is een gespecialiseerde payroll-partner die alles van horeca weet. Daarom zijn we met hen een samenwerking aangegaan.” 

Max Derks van Fooks kijkt uit naar de samenwerking: ”We zijn trots dat een branchevereniging als ProFri hun vertrouwen in Fooks uitspreekt. We hebben veel raakvlakken. ProFri en Fooks staan allebei voor vakmanschap en kennis. We zijn er altijd. Voor ondernemers en voor medewerkers. Door onze samenwerking krijgt ProFri nog meer waarde voor haar leden. We profiteren van elkaars kennis.” 

Leden van vakvereniging ProFri die hun salarisadministratie bij Fooks onderbrengen of gaan payrollen krijgen vanaf nu korting op de payrolltarieven en de kosten per loonstrook. 

Wil je meer informatie over over deze samenwerking, het lidmaatschap van ProFri of de diensten van Fooks? Neem gerust contact op.

✨ max@fooks.nl
✨ 06 203 440 58

Delen:

Contact met Fooks 

Heb je een vraag? Of wil je weten wat we voor je kunnen doen?
Onze collega’s Mylon, Jesse of Max zijn er voor je.