Fooks: alles bij elkaar in één app

Planningen en roosters maken, uren registreren, verlof en verzuim bijhouden, personeelsdossiers contracten opstellen, financieel inzicht en documenten digitaal (laten) ondertekenen: dat doe je voortaan allemaal in de Fooks Planningsapp. Met Fooks houd je inzicht en overzicht, en krijg je rust en grip. Ook voor je medewerkers is er een gratis app. Gebruik je liever je eigen apps? Fooks koppelt probleemloos met andere tools. 

Image01

Snel en simpel plannen 

Met de planningmodule van Fooks check je de beschikbaarheid van je medewerkers en maak je heel snel een weekplanning. Zo is iedereen altijd en overal op de hoogte van de roosters en de van wijzigingen. Dat maakt plannen makkelijker én leuker. Voor iedereen.

Image02
Image03

Je team altijd dichtbij

Nooit meer op zoek naar een beoordelingsverslag, paspoort of arbeidsovereenkomst. Met de medewerkersmodule van Fooks heb je alle gegevens van je medewerkers onder handbereik. Veilig opgeslagen en altijd beschikbaar in de app, op je tablet of je computer. Bovendien teken en verstuur je documenten eenvoudig digitaal. Onmisbaar voor ondernemers en HR-managers. 

Klokken, goedkeuren en uitbetalen

Intekenlijsten en Excel-overzichten zijn vanaf nu verleden tijd. Met Fooks kun je online op één plek alle uren klokken, goedkeuren én uitbetalen. Zo krijg je niet alleen een overzicht van alle gewerkte uren, maar ook van overuren, ziekte en verlof. Zodra je hebt goedgekeurd, zorgen wij voor de verloning. Payroll je bij Fooks? Binnen 3 seconden betaal je je medewerkers uit met CashOut.

Alles onder controle

Hoeveel is er vandaag ingepland aan loonkosten? Wat zijn je realtime loonkosten? Wat waren je kosten gisteren? En hoe staan die in verband met je omzet? Met de Financiële module van Fooks heb je eenvoudig inzicht in onder meer loonkosten en omzet. Zo krijg je grip op je financiële situatie en verhoog je de productiviteit en omzet. 

Het verschil maken

Aandacht voor je medewerkers, juist als ze ziek zijn, daar helpt Fooks je bij. Medewerkers melden zich ziek in de app en geven ook aan wanneer ze weer aan de slag kunnen. Zo heb je altijd een actueel overzicht van inzetbare medewerkers én kun je op tijd actie ondernemen. Zo maken we samen het verschil.

Verlof goed geregeld

Van een gewone vakantie tot bijzonder verlof, zoals de tandarts en zorgverlof. Fooks regelt een up-to-date overzicht van verlofuren en aanvragen, zodat je altijd controle hebt op het totale verlofsaldo. Met een duidelijke splitsing tussen wettelijk en bovenwettelijk verlof. Wel zo makkelijk. 

Image04
Image05

Download de Fooks app

Ook aan de slag met de Fooks app?

Heb je een vraag? Of wil je weten wat we voor je kunnen doen? Onze collega’s Mylon, Jesse of Max helpen je graag verder.