Direct uitbetalen met CashOut

Met CashOut kiezen je werknemers zelf wanneer ze een deel van hun verdiende loon laten uitbetalen. Het geld staat met de CashOut app in 3 seconden op hun bankrekening: je werknemer tevreden, jij tevreden.

Image01
Image02

Mee met de trend

Vandaag kan bijna alles on demand. Online winkelen of eten bestellen, alles gaat snel. Bijna alles. Want het uitbetalen van loon blijft achter bij deze trend. Werknemers wachten vaak tot het einde van de betaalcyclus voordat ze hun salaris ontvangen. Ook als ze dat geld echt nodig hebben. En tegelijkertijd woedt er een enorme strijd om talent. CashOut is het antwoord. Met CashOut geef je je werknemers financiële flexibiliteit. En daarmee laat je zien dat je een aantrekkelijke werkgever bent, die werknemers serieus neemt. 

Interessant voor werkgevers én werknemers 

Snel en simpel loon uitbetalen 

In 3 seconden ontvangen je medewerkers een deel van hun verdiende loon. 

Werknemers werken meer en langer 

Ook de werving gaat sneller. 

Actieve en tevreden werknemers 

En dat zorgt voor een lager personeelsverloop. 

Image03
Image04

Zo makkelijk werkt het

Klant bij Fooks? Dat is mooi, want de systemen van CashOut en Fooks zijn gekoppeld. De gegevens en de gewerkte uren van je medewerkers gaan via Fooks naar CashOut. En je werknemer kan via de handige CashOut app meteen cashen. Per CashOut betaalt je werknemer 1,75% aan transactiekosten, met een minimum van € 0,75. Als werkgever kan je die kosten op je nemen. CashOuts worden bij elke verloningsperiode verrekend. 

Download de
CashOut app

Benieuwd naar CashOut
of heb je vragen? 

Onze collega’s Mylon, Jesse of Max helpen je graag verder.