Vacatures

Sales manager new business

Minimaal 32 uur Nijmegen

Vrijheid, autonomie, jagen, hospitality, horeca, payrolling, fun, recreatie, human resources, retail, MKB… Hebben we je aandacht? Dan is jouw eerste stap gezet naar een nieuw avontuur bij Fooks!  


Fooks is een sterk groeiende HR-dienstverlener en we zijn nog lang niet klaar! We hebben al veel mooie klanten die gebruik maken van onze software en onze dienstverlening. Toch zijn er ook nog heel veel die dat niet doen. Daar ga jij verandering in brengen. 


Daarom gezocht: Salesmanager new business (min. 32 uur per week)

Als salesmanager new business weet jij op een speelse wijze contact te leggen met potentiële nieuwe klanten. Waar dan ook, hoe dan ook. Je verleidt, informeert, je overtuigt en activeert. Jij hebt een neusje voor de juiste manier en de juiste momenten. Jouw charmante stijl van communiceren combineer je soepel met doelgericht handelen. Jij snapt dat een succesvolle salesmanager op meerdere borden tegelijkertijd schaakt en dat succes daardoor altijd op de loer ligt. Volume, volume, volume! 


Je bent een ervaren professional die aantoonbaar succesvol is geweest in een business-to-business sales functie. Je geniet van de variatie en het erop uit trekken. Hierbij maak je lenig gebruik van een combinatie van live ontmoetingen en online communicatie. Wij steunen jou met allerlei doeltreffende acties door ons marketingteam.
 


Samen met je salescollega’s vertegenwoordig je Fooks bijvoorbeeld op (regionale) vakbeurzen of bij andere events. Of je schrijft een blog over wat je allemaal tegenkomt en opvalt. Als je zelf frisse en goede ideeën hebt, dan krijg je daarvoor bij ons alle aandacht en ruimte. We doen het samen!  


Je wordt onderdeel van een groeiend salesteam. Op dit moment bestaat het salesteam uit Max, Mylon en Jesse. Maar hier komen zeker nog een paar collega’s bij en samen gaan jullie Nederland veroveren!
 


Een samenvatting van jouw verantwoordelijkheden:
 

 • Jij bent een aantrekkelijk en graag gezien visitekaartje van Fooks. 

 • Je zorgt voor structurele aanwas van nieuwe opdrachtgevers. 

 • Je voert een gedegen salesadministratie. 

 • Als klanten je nodig hebben, dan ben jij een toegankelijke en hulpvaardige Salesmanager. 


Wat vragen we van jou: 
 

 • Hbo- werk- en denkniveau. 

 • Aantoonbare successen en ervaringen in een vergelijkbare functie en branche.  

 • Je bent gedreven tot het bot en weet jezelf uit te dagen.  

 • Je bent een leuk en vrolijk persoon en hebt humor. 

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en oog voor mensen.  

 • Vijf keer nee is pas nee ;-) 


Wat mag jij verwachten van Fooks?
 

We werken op basis van gelijkwaardigheid en autonomie. We geven jou de ruimte en verantwoordelijkheid om je pad te volgen. Jij weet zelf het beste wat je nodig hebt om succesvol te zijn! Bij ons ben je de baas over je eigen loopbaan. 


Op ons kantoor, gevestigd in het levendige Vlaams Arsenaal in het centrum van Nijmegen, ben je elke dag van harte welkom! We geloven in de kracht van samenwerken en daarom lunchen we elke dag gezamenlijk aan een grote tafel in ons kantoor, volledig verzorgd. We sporten met elkaar onder begeleiding van een personal trainer en er zijn meermalen per jaar gezellige evenementen. Zo hebben we het ook over andere dingen dan werk, heel belangrijk! 
 


Last but not least, onze voorwaarden:
 

 • Een salaris tussen de € 3.300, - en € 4.700, - fulltime basis (40 uur).  

 • Een goede leaseauto. 

 • Een uitstekende pensioenregeling. 

 • 100% vertrouwen en alle faciliteiten om succesvol te zijn . 

 • Interessante bonus regeling. 


Wie zijn wij eigenlijk?
 

Bij Fooks weten we alles van payrolling, personeelsadministratie en HR-advies. Dat is ons terrein. Al jaren. Vanuit onze achtergrond en jarenlange ervaring weten we precies waar ondernemers tegenaan lopen op administratief gebied. Bij Fooks sparren en innoveren we graag samen met de ondernemers. Alles wat we voor onze klanten doen komt samen in onze personeelsapp.   


Sluit je aan bij ons! 
 


Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV! Als je vragen over deze vacature hebt, kun je contact opnemen met Jan Julius:
 

T. 06 – 18 28 15 90
M. janjulius@negentigtien.nl